Catalog Curent Oriflame

Mai jos este catalogul curent Oriflame ce se actualizează automat în funcție de campania în care ne aflăm. Oricând accesați această pagină veți găsi catalogul Oriflame curent din care puteți realiza comenzi în momentul actual.

Dacă până acum nu ați mai fost reprezentant Oriflame, sau nu ați mai efectuat comenzi în ultimele 12 luni, vă putem trimite un catalog gratuit pentru a vă ajuta să începeți această activitate.

Tot ce trebuie este să intrați pe formularul de înscriere și să completați cu datele dumneavoastră. Veți primi catalogul curent Oriflame doar după ce completați formularul de înscriere cu datele corecte.

Ca să răsfoiți paginile catalogului Oriflame în format digital fie dați un click pe catalog iar apoi cu săgeată dreapta de la tastatură derulați pagina, fie dați click cu butonul de la mouse pe pagina din dreapta și ținând apăsat trageți cu mousul înspre stânga ca și cum ați da foaia unei cărți.

Deși este în avantajul dumneavoastră să comandați produse ca și reprezentant Oriflame, dacă din orice alt motiv nu doriți acest lucru, există și posibilitatea de a comanda din magazinul online fără ca să vă înscrieți. În cele ce urmează vă explic cum să faceți acest lucru.

În timp ce derulați paginile catalogului actual Oriflame, sub poze va apărea un buton pe fond negru în care scrie VEZI PRODUSELE. Dând click pe acest buton puteți selecta produsul dorit pentru a-l adăuga în coșul virtual. După fiecare produs adăugat, apare în colțul din dreapta un buton Vezi Coșul de cumpărături, pe care trebuie să dați click atunci când doriți să finalizați comanda.

Folosind această metodă de comandă veți primi produsele la preț de catalog, fără a beneficia de reducerea oferită reprezentaților Oriflame, iar dacă totalul comenzii este sub 70 lei se va adăuga și o taxă de transport de 10 lei. După finalizarea comenzii veți fi contactat(ă) în vederea stabilirii livrării.