Câștigul din comenzi ca și reprezentant Oriflame

reprezentant oriflame castiguri
Cel mai în vogă câștig și poate cel mai ușor de obținut este cel din vânzările proprii prin promovarea catalogului Oriflame. Unii pleacă pe premisa că trebuie să fii expert în vânzări încât să poți vinde.

În practică, catalogul Oriflame este cea mai utilă metodă de promovare ce substituie orice altă tehnică. Aș putea spune că un astfel de catalog vinde singur. Ai la îndemână produse noi și oferte care se schimbă o dată la 21 zile, astfel că în fiecare lună ai ce arăta cunoscuților.

Oriflame a lansat și o gamă de produse Welness (batoane naturale, supe, vitamine, shake-uri pentru slăbit) care s-a dovedit a avea un real succes. În concluzie, vinzi ușor și câștigi rapid. Sau dacă nu dorești să vinzi te poți inscrie chiar și pentru consum propriu spre a comanda produsele la un preț mai mic.

Mai jos sunt câștigurile pe care le puteți obține la realizarea fiecărei comenzi:
– 70 – 299 lei valoare preț de catalog obțineți o reducere de 23%
– 300 – 599 lei veți obține o reducere de 30% față de prețul de catalog
– la o comandă cu valoarea peste 600 lei la preț de catalog, aveți un discount de 40%

Spre exemplu, dacă aveți o comandă de 200 lei la preț de catalog, înseamnă că vei economisi 46 lei și vei plăti doar 154 lei. La o comandă de 300 lei, economia sau câștigul dacă vinzi produsele va fi de 90 lei, iar pe factură vei plăti restul de 210 lei. Implicit la o comandă de 650 lei vei avea un beneficiu de 260 lei, și vei plăti pe produse doar 390 lei.

De asemenea pe lângă acest discount poți obține beneficii suplimentare prin Programul de bun venit și Programul de loialitate, valabil pentru cei care se înscriu pentru prima dată cât și pentru persoanele care au mai fost înscrise ca și reprezentant Oriflame dar nu au efectuat comenzi în ultimele 12 luni.