Catalog Oriflame C16-2016 | Catalog cu oferte speciale pentru sărbători

Catalog Oriflame C16 este valabil din data de 15 octombrie și până în 5 decembrie 2016 și se poate vizualiza mai jos. Acest catalog oferă șansa perfectă ca să alegeți cadouri de Crăciun pentru persoanele dragi. Găsiți o mulțime de seturi la prețuri speciale, iar dacă derulați pagina puțin mai jos vă propun o promoție valabilă doar prin intermediul acestui site.

 
Promoție valabilă doar pe site-ul orif-catalog-online.ro indiferent de campanie (C15, C16 și C17 din 2016):

1. Înscrie-te în echipa mea de consultanți folosind formularul de înscriere de pe acest site.
2. Cumpără unul din seturile NovAge de mai jos în perioada C15, C16 sau C17 și primești cadou un parfum Eclat Femme.
3. Revendică cadoul trimițând o poză a facturii la emailul site-ului contact@orif-catalog-online.ro (să se vadă pe factură codul NovAge și numele)
NovAge Catalog Oriflame C16

   
Pentru a vă pregăti de promoțiile catalogului C16, compania Oriflame vă recomandă pachetul special de mai jos ce se poate achiziționa doar în campania 15 (25 octombrie – 14 noiembrie 2016)
pachet special Catalog Oriflame C16
 

Mai jos sunt promoțiile puse la dispoziție de Oriflame în campania 16:
 

Apa de toaletă Si Magnifique este un produs nou ce apare în catalogul Oriflame C16 și va fi în ediție limitată. Prețul este de doar 39,99 Lei. Vă sugerez să plasați comanda în primele zile ale campaniei 16 pentru a nu întâmpina probleme de lipsă stoc.
Magnifique Oriflame Catalog C16
 
Apa de toaletă Si Magnifique poate fi completată cu acest set alcătuit din loțiune de corp și gel de duș din aceeași gamă.
set Si Magnifique Oriflame
 
Ceasul cu brățară din perle poate fi achiziționat la doar 69,99 Lei dacă în comandă mai aveți și alte produse de minim 69 lei. Este un cadou ideal pentru persoana dragă.
ceas Oriflame in catalog C16 promotie
 
Unul dintre cele mai utile seturi de îngrijire este Honey&Milk alcătuit din cremă de duș, cremă de corp și săpun solid.
honey milk Oriflame
 
Elena vă recomandă apa de toaletă Elvie ce are un preț promoțional în catalogul Oriflame C16 (49,99 Lei) sau puteți alege Setul complet Elvie ce conține apă de toaletă, loțiune de corp, roll-on la doar 59,99 Lei
set Elvie Oriflame C16
 
La pagina 19 puteți opta pentru apa de parfum Love Potion la doar 59,99 Lei (reducere de la 89,90 Lei) sau tot setul Love Potion (apă de parfum, cremă de corp, deodorant) la doar 69,99 Lei
Love Potion Oriflame
 
Tot din gama parfumurilor celebre de la Oriflame este și Divine și are preț promoțional 59,99 Lei sau puteți alege setul Divine (apă de toaletă, cremă de corp, roll-on) la 69,99 Lei.
set Divine Oriflame
 
Vrei să-ți pui în evidență frumusețea? Atunci ai la dispoziție două seturi de frumusețe, fiecare la reducere, doar 29,99 Lei.
set beauty Oriflame campania6
 
Orice doamnă sau domnișoară își dorește să aibă unghii frumoase și îngrijite. Setul de manichiură cu cremă de mâini, tratament pentru creșterea unghiilor și pilă cu doar 19,99 Lei trebuie să facă parte din colecția de produse esențiale.
set unghii Oriflame
 
Mai jos aveți un alt set de îngrijire și înfrumusețare la prețul de 29,99 Lei și include mască pentru față, cremă pentru tălpi, cremă pentru mâini, deo roll-on și cremă de față cu extract de mușețel
set produse Oriflame
 
Setul Velvet include 3 produse esențiale pentru îngrijirea zilnică a tenului: Cremă de zi, loțiune tonică, lapte demachiant. Preț promoțional 69,99.
Royal Velvet Catalog Oriflame C16
 
Apa de parfum Amazing Paradise este mai concentrată decât o apă de toaletă și astfel asigură o aromă de lungă durată. Prețul în catalogul C16 este de doar 69,99 Lei.
Amazing Paradise Orif Catalog
 
Achiziționează o cremă de zi sau o cremă de noapte din gama Time Reversing la prețul redus de doar 59,99 Lei și primești gratuit crema pentru conturul ochilor din aceeași gamă. Valoare cadou 44,90 Lei.
Time Reversing C16 Oriflame
 
O idee inspirată pentru cadou o reprezintă papucii de casă sau șosetele pufoasae și călduroase din imaginea de mai jos.
Oriflame papuci de casa
 
S-a acumulat oboseala și aveți nevoie de un refresh? Vă recomand crema Optimals ce diminuează pungile de sub ochi și estompează cearcănele și care vine cu o reducere de peste 50%.
Optimals Oriflame
 
Toate seturile NovAge oferă o îngrijire completă în funcție de vârstă și sunt la reducere mare de preț în catalogul Oriflame C16.
NovAge Catalog 16 Oriflame
 
La prețul de doar 49,99 Lei găsiți la pagina 146 apa de toaletă S8 for Men cu note lemnoase condimentate și proaspăt-aromatice. De asemenea la pagina 147 puteți alege între Eclat Homme Sport și Eclat Homme fiecare cu 54,99 Lei.
Eclat Homme Oriflame Catalog 16
 
La pagina 148 puteți achiziționa apa de toaletă Architect la prețul redus de 59,99 Lei sau la set (apă de toaletă Architect + deodorant spray + săpun) la 69,99 Lei.
seturi barbati Catalogul Oriflame Craciun
 
Apa de parfum Signiture, Signiture Zoom, respectiv Possess au preț promoțional – 59,99 Lei.
Parfumuri barbatesti Catalog C16 Oriflame
 
Orice apă de parfum pentru bărbați de la pagina 157 din catalogul Oriflame C16 este la reducere și costă doar 49,99 Lei.
Apa de parfum Barbati Catalog Orifl C16
 
Be The Legend este o apă de toaletă cu arome puternice, bărbătești și beneficiază de un preț promoțional, doar 39,99 Lei (preț normal 89,90 Lei)
Be the legend Catalog Oriflame 16
 
În final pe coperta catalogului Oriflame c16 găsiți fondul de ten The One redus de la prețul de 47,90 Lei la doar 16,99 Lei.
fond de ten Catalog C16