Înscriere Oriflame

Mai jos este formularul de înscriere Oriflame, dar înainte de a-l completa vă rog să citiți cu atenție următoarele informații. Întrucât ne dorim în echipă persoane serioase, formularele incomplete sau cu date incorecte nu vor fi luate în considerare.

Înscrierea Oriflame nu implică nicio obligație din partea ta, nu ești obligat(ă) să vinzi produse și nici să efectuezi comenzi. Dacă te decizi să faci prima comandă, trebuie să știi că plata acesteia se face la livrare, atunci când primești coletul. Ulterior, dacă consideri că este necesar, poți solicita credit pentru a plăti factura la 21 zile, însă această metodă este disponibilă doar după semnarea contractului (formular de înregistrare) pe care îl găsești în primul colet.

Poți să te înscrii doar pentru consum propriu (fără a vinde produse), cumpărând ocazional câte un produs, deoarece nimeni nu te obligă să realizezi comenzi de o anumită valoare.

Te poți înscrie dacă nu ai mai fost înscris(ă) la Oriflame, sau dacă în ultimele 12 luni nu ai mai plasat nicio comandă pe id-ul personal.

Ca și client Oriflame beneficiezi de reducere dacă comanda are valoare de peste 70 lei (preț de catalog) iar mai jos puteți vedea pragurile de reducere.

inscriere Oriflame

Dacă ești o persoană ambițioasă dornică să realizeze un venit suplimentar, te putem ajuta atât cu cataloage suplimentare cât și cu sfaturi, sugestii și metode eficiente de promovare.

Ce trebuie să faci după înscrierea Oriflame:

Așteaptă catalogul. Încercăm să-l livrăm cât mai repede încât să intre in posesia ta în termen de câteva zile. Dacă cumva se întâmplă să nu ajungă te rog să ne răspunzi la emailul de confirmare ce îți va fi trimis după completarea formularului de înscriere.

Dacă vrei să câștigi cât mai multe din această colaborare studiază programul de bun venit lansat de Oriflame.