Înscriere Oriflame, catalog gratuit, fără obligații

Mai jos este formularul de înscriere Oriflame, dar înainte de a-l completa citește te rog cu atenție următoarele informații. Întrucât ne dorim în echipă persoane serioase, formularele incomplete sau cu date incorecte nu vor fi luate în considerare și implicit nu vom livra catalogul gratuit.

Datele de identificare sunt solicitate de către companie astfel încât să nu fie permise înscrieri multiple. Te poți înscrie dacă nu ai mai fost reprezentant Oriflame, sau dacă ai fost reprezentant dar în ultimele 12 luni nu ai mai plasat nicio comandă.

Poți să te înscrii doar pentru consum propriu (fără a vinde produse), cumpărând ocazional câte un produs, deoarece nimeni nu te obligă să realizezi comenzi de o anumită valoare. Colaborarea înceteaza în mod automat dacă timp de 12 luni nu se realizează o comandă.

Ca și reprezentant Oriflame beneficiezi de reducere dacă comanda are valoare de peste 70 lei (preț de catalog)

inscriere Oriflame

Înscrierea Oriflame nu implică nicio obligație din partea ta, nu ești obligat(ă) să vinzi produse și nici să efectuezi comenzi. Dacă te decizi să faci comandă, trebuie să știi că plata comenzii se face la livrare, atunci când primești coletul.

Dacă ești o persoană ambițioasă dornică să realizeze un venit suplimentar, te putem ajuta atât cu cataloage suplimentare cât și cu sfaturi, sugestii și metode eficiente de promovare.

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

CNP:(se poate oferi telefonic)

Serie și nr buletin/CI:(se poate oferi telefonic)

Adresa de corespondență:

Județ:

Localitate:

Stradă/NR/BL/SC/AP:

Scopul înscrierii este:
Să cumpăr pentru consum propriu
Să vând produse

Doresc:
Catalog actual gratuit prin Poșta Română (ajunge în 6-8 zile lucrătoare)
Kit de Start (două cataloage, brosuri, 10 testere parfumuri la oferta) cu livrare prin Curierat Rapid (3 zile) - Total de plată = 16 LEI

Confirm Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate
Abonare la newsletterul Oriflame
Acord pentru primirea informaţiilor de marketing de la Oriflame


Ce trebuie să faci după înscrierea Oriflame:

Așteaptă catalogul. Încercăm să-l livrăm cât mai repede încât să intre in posesia ta în termen de câteva zile. Dacă cumva se întâmplă să nu ajungă te rog să ne răspunzi la emailul de confirmare ce îți va fi trimis după completarea formularului de înscriere.

Dacă vrei să câștigi cât mai multe din această colaborare studiază programul de bun venit lansat de Oriflame.