Program de bun venit Oriflame aferent campaniei 8

Campania 8 durează din data de 31.05 ora 09.00 și până în data de 20.06 ora 21.00

Programul de bun venit este organizat de către compania Oriflame și se adresează noilor reprezenți sau celor care doresc să-și reia activitatea după o perioadă de minim 12 luni în care nu au făcut comenzi.

Programul este organizat pe 3 pași, câte un pas în fiecare campanie, și îți oferă beneficii în funcție de valoarea comenzii:

Primul pas:

Înscrie-te în echipa Oriflame și realizează comenzi totale de 150 lei (preț catalog) în aceeași campanie în care s-a realizat înscrierea. În următoarea campanie (nr 9) vei primi unul din cele 4 produse din imaginea de mai jos, la prețul de doar 5 lei.

Produsul trebuie să-l alegeți în prima comandă din campania 9, altfel dacă efectuați comanda fără să selectați produsul la promoție, se va adăuga automat rimelul 5 în 1 The One WanderLash la prețul de 5 lei.
Catalog Oriflame Pas1C8
Al doilea pas:

Dacă ai realizat primul pas iar în campania nr 9 revii cu comenzi ce totalizează 250 lei la preț de catalog, vei putea alege în campania 10 unul dintre cele 4 pachete la prețul de doar 7 lei. Dacă vei uita să alegi promoția în prima comandă din campania 10, se va adăuga automat pachetul Milk & Honey la prețul de 7 lei.
Catalog Oriflame Pas2C8
Al treila pas:

După ce ai realizat primii 2 pași, dacă în campania 10 vei avea comenzi în valoare totală de 350 lei (preț catalog) veți putea primi o apă de parfum la doar 10 lei la prima comandă din campania 11. În cazul în care nu selectați promoția, în comandă se va adăuga automat apa de toaletă Eclat Femme la prețul de 10 lei.
Catalog Oriflame Pas2C3

Dacă ai beneficiat sau nu de programul de bun venit, după primele 3 campanii de la înscriere poți să beneficiezi de programul de loialitate.