Program de Bun Venit Campania 15

Programul de bun venit oferit de Oriflame în cadrul campaniei 15 (25.10.2016-14.11.2016) vine cu beneficii în produse la un preț super special.

Ca și toate celelalte programe de bun venit, se desfășoară pe 3 pași, câte un pas pentru fiecare campanie. Trebuie precizat că acest program este doar pentru cei care se înscriu pentru prima dată sau pentru cei care se reînscriu după 12 luni de inactivitate, în care nu au mai realizat comenzi.

Pasul 1:

Te poți califica la acest pas dacă achiziționezi produse în valoare de 150 lei preț de catalog și primești unul din produsele de mai jos, la prețul de doar 5 lei. Primirea produsului este condiționată de o comandă indiferent de valoare în campania 16 și trebuie precizat codul produsului pe care îl dorești altfel se va adăuga automat Rimelul 5 în 1 la prețul de 5 lei.
pas1c15-Oriflame

Pasul 2:

Calificarea la acest pas este condiționată de calificarea la pasul 1. Astfel nu poți face pasul 2 dacă nu ai făcut anterior pasul 1. Cerința la acest pas o constituie achiziționarea de produse cu o valoare totală de 250 lei (preț catalog) în campania 16.

Beneficiul este unul din pachetele de mai jos la prețul de doar 7 lei, iar pentru a intra în posesia acestuia trebuie să revii în campania 17 cu o comandă indiferent de valoare.

Dacă în comandă nu se va specifica opțiunea dorită, atunci se va adăuga automat pe factură setul Milk&Honey.
pas2c15-Oriflame

Pasul 3:

Doar cei care au realizat pasul 1 și 2 se pot bucura de beneficiile pasului 3, și anume de unul dintre cele mai căutate parfumuri la prețul de doar 10 lei. Înainte de toate trebuie să realizați comenzi totale de 350 lei (valoare catalog) în campania 17, iar apoi să reveniți cu o comandă de orice valoare în campania 18 pentru a alege parfumul.

Comanda pentru revendicarea beneficiului trebuie făcută obligatoriu în campania imediat următoare, adică în campania 18, altfel acesta se pierde. De asemenea în comandă trebuie adăugat codul aferent parfumului dorit altfel se va adăuga automat apa de toaletă Eclat Femme la prețul de 10 lei.
pas3c15-Oriflame