Program de Bun Venit C1-2017

Programul de bun venit oferit de Oriflame în cadrul campaniei 1 (29.12.2016-23.01.2017) vine cu beneficii în produse la un preț super special.

Ca și toate celelalte programe de bun venit, se desfășoară pe 3 pași, despre care vă ofer mai multe detalii în continuare. Trebuie precizat că acest program este doar pentru cei care se înscriu pentru prima dată sau pentru cei care nu au mai realizat comenzi în ultimele 12 luni și se reînscriu.

Pasul 1:

Te poți califica la acest pas dacă în campania 1 achiziționezi produse în valoare de 150 lei (valoare de catalog) și astfel primești unul din produsele de mai jos, la prețul de doar 5 lei. Produsul îl veți primi doar dacă revii cu o comandă în campania 2 (indiferent de valoare) și trebuie precizat codul produsului pe care îl dorești altfel se va adăuga automat Rimelul 5 în 1 la prețul de 5 lei.
pas1c15-Oriflame

Pasul 2:

Calificarea la acest pas este condiționată de calificarea la pasul 1. Astfel nu poți face pasul 2 dacă nu ai făcut anterior pasul 1. Cerința la acest pas o constituie achiziționarea de produse cu o valoare totală de 250 lei (preț catalog) în campania 2.

Beneficiul este unul din pachetele de mai jos la prețul de doar 7 lei, iar pentru a intra în posesia acestuia trebuie să revii în campania 3 cu o comandă indiferent de valoare.

Dacă în comandă nu se va specifica setul dorit, atunci se va adăuga automat pe factură setul Milk&Honey.
pas2c15-Oriflame

Pasul 3:

Doar cei care au realizat pasul 1 și 2 se pot bucura de beneficiile pasului 3, și anume de unul dintre cele mai căutate parfumuri la prețul de doar 10 lei. Calificarea la pasul 3 se poate obține dacă se realizează una sau mai multe comenzi ce totalizează 350 lei (valoare catalog) în campania 3.

Comanda pentru revendicarea beneficiului trebuie făcută obligatoriu în campania imediat următoare, adică în campania 4, altfel acesta se pierde. De asemenea în comandă ca și la pașii anteriori trebuie să precizați codul aferent parfumului dorit altfel se va adăuga automat apa de toaletă Eclat Femme la prețul de 10 lei.
pas3c15-Oriflame