Program de Bun Venit Oriflame C4-2017

Programul de Bun Venit Oriflame aferent campaniei 4 (07.03.2017-27.03.2017) vă poate aduce beneficii suplimentare dacă îndepliniți condițiile de mai jos.

Programul de Bun Venit are 3 pași, fiecare pas oferindu-vă câte un beneficiu suplimentar față de reducerea în funcție de valoarea comenzii. Puteți beneficia de toate cele 3 beneficii dacă îndepliniți condițiile fiecărui pas.

Pasul 1:

Realizează în campania 4 o comandă de 150 lei (valoare de catalog) iar în campania nr 5 îți poți alege unul din produsele de mai jos, la prețul de doar 5 lei. Așadar în campania 5 dacă revii cu o comandă indiferent de valoare trebuie precizat codul produsului pe care îl dorești la 5 lei, altfel se va adăuga automat Rimelul 5 în 1 la prețul de 5 lei. Beneficiul nu va putea fi solicitat decât în campania nr 5, altfel dacă nu efectuați comandă, acesta se va pierde.
pas1 Bun Venit Oriflame C4

Pasul 2:

Pasul 2 poate fi realizat doar dacă ați făcut pasul 1. Cerințele la pasul 2 se referă la realizarea unui total de comenzi în valoare de 250 lei (preț catalog) în campania 5.

Beneficiul obținut constă în alegerea unuia din pachetele de mai jos la prețul de doar 7 lei, în campania 6 indiferent de valoarea comenzii. Pentru a specifica setul dorit trebuie să introduceți pe comandă codul aferent setului respectiv, altfel se va adăuga automat setul Milk&Honey la 7 lei. Beneficiul este valabil doar în campania 6, iar dacă nu se va procesa comanda în perioada cmpaniei 6, acesta se va pierde.

pas2 Bun Venit Oriflame C4

Pasul 3:

Pasul 3 este doar pentru cei care au realizați primii 2 pași iar beneficiul constă în cele 4 opțiuni de parfumuri la 10 lei pe care le găsiți în imaginea de mai jos. Pentru calificare se cer comenzi în total de 350 lei (valoare catalog) în campania 6.

Pentru a nu pierde beneficiul obținut trebuie să reveniți în campania 7 cu o comandă indiferent de valoare și să specificați codul parfumului dorit, altfel pe factură se va adăuga automat apa de toaletă Eclat Femme la prețul de 10 lei.
pas3 Bun Venit Oriflame C4