Program de Bun Venit C8

Programul de Bun Venit Oriflame din campania 8 este același cu programul din campania trecută. Așadar cine se înscrie și realizează prima comandă în C8 poate obține beneficiile din Programul de Bun Venit dacă îndeplinesc și condițiile de la fiecare pas. Mai jos voi explica ce aveți de făcut la fiecare pas, și ce beneficii veți obține.

Pasul 1:

Realizează în campania 8 o comandă de 150 lei (valoare de catalog) iar în campania nr 9 îți poți alege unul din produsele de mai jos, la prețul de doar 5 lei. Așadar în campania 9 dacă revii cu o comandă indiferent de valoare trebuie precizat codul produsului pe care îl dorești la 5 lei, altfel se va adăuga automat Rimelul 5 în 1 la prețul de 5 lei. Beneficiul nu va putea fi solicitat decât în campania 9, altfel dacă nu efectuați comandă, acesta se va pierde.
pas1 Bun Venit Oriflame C4

Pasul 2:

Pasul 2 poate fi realizat doar dacă ați făcut pasul 1. Cerințele la pasul 2 se referă la realizarea unui total de comenzi în valoare de 250 lei (preț catalog) în campania 9.

Beneficiul obținut constă în alegerea unuia din pachetele de mai jos la prețul de doar 7 lei, în campania 6 indiferent de valoarea comenzii. Pentru a specifica setul dorit trebuie să introduceți pe comandă codul aferent setului respectiv, altfel se va adăuga automat setul Milk&Honey la 7 lei. Beneficiul este valabil doar în campania 10, iar dacă nu se va procesa comanda în perioada cmpaniei 10, acesta se va pierde.

pas2 Bun Venit Oriflame C4

Pasul 3:

Pasul 3 este doar pentru cei care au realizați primii 2 pași iar beneficiul constă în cele 4 opțiuni de parfumuri la 10 lei pe care le găsiți în imaginea de mai jos. Pentru calificare se cer comenzi în total de 350 lei (valoare catalog) în campania 10.

Pentru a nu pierde beneficiul obținut trebuie să reveniți în campania 11 cu o comandă indiferent de valoare și să specificați codul parfumului dorit, altfel pe factură se va adăuga automat apa de toaletă Eclat Femme la prețul de 10 lei.
pas3 Bun Venit Oriflame C4