Programul de Bun Venit Oriflame pentru campania 12

Campania 12 a început în data de 23.08 și se va încheia în 12.09.2016 (ora 23.00) și ne oferă un Program de Bun Venit cu beneficii pentru reprezentanții care se înscriu în această perioadă.

Programul de Bun Venit se desfășoară pe 3 pași, primul este în campania actuală și dacă nu vă calificați pentru acest pas, nu veți mai putea să obțineți beneficiile de la următorii pași.

Pasul 1:

Acest prim pas vă aduce un preț de doar 5 lei la unul dintre produsele de mai jos, dacă în campania actuală (c12) achiziționezi produse în valoare de 150 lei (preț catalog).

Pentru a putea intra în posesia produsului trebuie să realizezi o comandă în campania 13 și să treci în comandă codul respectivului produs, altfel dacă omiți să selectezi codul, produsul rimel 5 în 1 The one WonderLash la prețul de 5 lei se va adăuga automat pe factură.

pas1 Oriflame

Pasul 2:

Dacă te-ai calificat pentru pasul 1, vei putea lua parte și la pasul 2, unde ai de ales unul dintre produsele de mai jos la un preț special. Calificarea la pasul 2 se face dacă în campania 13 achiziționezi produse în valoare de 250 lei (preț catalog).

Alegerea setului dorit se realizează odată cu o comandă în campania 14 introducând codul aferent. Dacă nu se introduce codul setului, se va factura automat setul Milk & Honey la prețul de 7 lei.

pas2 Oriflame

Pasul 3:

Poți beneficia de acest pas decât dacă ai efectuat pasul 1 și pasul 2, iar pentru a te califica trebuie să realizezi în campania 14 comenzi în total de 350 lei (preț catalog). Calificarea la acest pas îți aduce posibilitatea alegerii unuia dintre parfumurile de mai jos la prețul de doar 10 lei.

Pentru acest lucru trebuie să reveniți cu o comandă în campania 15 și să treceți codul respectiv, altfel pe factura se va adăuga automat parfumul Eclat la 10 lei.

pas3 Oriflame