Programul de Bun Venit Oriflame Campania 14

În campania 14 (04-24 octombrie 2016) beneficiile oferite prin Programul de Bun Venit sunt la fel ca și în campania care doar ce s-a încheiat.

Dacă doar ce te-ai înscris în campania actuală sau campania trecută, poți lua parte la acest program special oferit de compania Oriflame dacă parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1:

Oriflame Program Bun Venit C14-1Pentru a te califica la primul pas trebuie ca în campania 14 să efectuezi una sau mai multe comenzi care împreună să totalizeze 150 lei (valoare de catalog). Acest pas îți permite să achiziționezi rujul mat The ONE Lip Sensation la doar 5 lei.

Primirea produsului este condiționată de plasarea unei comenzi în campania 15 indiferent de valoare.

 

 

Pasul 2:

 

Oriflame Program Bun Venit C14-2După ce ai parcurs primul pas, poți participa la pasul 2 și trebuie ca în campania 15 să realizezi comenzi cu un total de 250 lei (preț de catalog).

Astfel primești portofelul My Destiny la preț de 7 lei. Acesta va fi adăugat automat pe factură cu condiția ca în campania imediat următoare (c16) să efectuezi o comandă indiferent de valoare.

 

 

 

Pasul 3:

ÎOriflame Program Bun Venit C14-3n final, pasul 3 este dedicat celor care au parcurs pe primii doi și trebuie ca în campania 16 să realizezi comenzi totale de 350 lei (valoare catalog). Beneficiul calificării la acest pas este o geantă My Destiny pe care o obții la doar 10 lei.

Primirea genții este condiționată de o comandă indiferent de valoare ce trebuie efectuată în campania 17.