Shake-uri Wellness de la Oriflame

Shake-urile Wellness de la Oriflame se prezintă sub 3 arome diferite: ciocolată, căpșuni sau vanilie. Personal, cel mai mult îmi place cel de ciocolată.

În continuare îți voi explica cum poți să te bucuri de un mic dejun sănătos, rapid, gustos, cu puține calorii (cât un măr), care îți va asigura energia necesară și te va costa în medie 3 lei/porția.

Cât costă

O cutie conține 21 de porții iar prețul de catalog este de 124,9 Lei. Completează formularul de înscriere și îți poți face abonament astfel încât după 3 shake-uri comandate, primești pe al 4-lea GRATUIT!

Plătind 3 cutii de shake și primind 4, ar venit un cost de 93 lei/cutie, iar ca și client al companiei beneficiezi de 23%-40% reducere în funcție de valoarea totală a comenzii indiferent ce produse alegi (farduri, shake-uri, produse de îngrijire)

Reduceri ca și client înregistrat al companiei Oriflame

– comanzi orice produse în valoare totală de 70-299 lei, și ai 23% reducere. Reiese cost mediu de 71,61 lei/cutia de shake cu opțiune de abonament
– pentru comandă de 300-599 lei beneficiezi de 30% reducere. Media = 65,1 Lei/cutia de shake
– la 600 lei beneficiezi de 40% reducere. Media = 55.8 Lei/cutia de shake

Ce presupune abonamentul

Abonamentul este metoda prin care shake-ul dorit se va adăuga automat la prima comandă din fiecare campanie. În primele 3 campanii vei plăti prețul conform totalului comenzii, iar în a 4-a campanie îți va veni gratuit.

Dacă vrei să încerci și altă aroma, nu este nevoie să întrerupi abonamentul ci doar să îl modifici.

Cum îți faci abonament

1. Dacă încă nu ești client înregistrat, te înscrii aici, apoi vei fi contactat(ă) telefonic pentru mai multe detalii.
2. După ce primești id-ul de client, te loghezi pe site, și dai click pe butonul INFO COMANDĂ, după care alegi din meniu, opțiunea Subscrieri.
3. Dai click pe butonul adaugă, introduci numele și prenumele, iar din lista alegi produsul pentru care dorești să creezi abonament.

Cum modifici abonamentul dacă dorești altă aromă

1. Te loghezi în contul de client
2. Dai click pe butonul INFO COMANDĂ, iar apoi alegi opțiunea Subscrieri
3. Acum apare abonamentul și date despre acesta (creat la data, de la și până la, status, etc.) Dai click pe abonament iar apoi mai jos apare butonul Modifică.
4. Click pe butonul modifică și selectam codul noului produs pe care îl dorim în locul celui actual.

Modificarea este utilă pentru a nu întrerupe abonamentul într-o anumită etapă și apoi să reluăm de la capăt, astfel că ne putem bucura de flexibilitate maximă.

Anularea abonamentului

Nu exista obligația de a duce abonamentul până la capăt (3 campanii) ci el poate fi anulat în orice moment, însă anularea atrage cu sine pierderea ofertei 3+1 gratuit. Pentru anulare, parcurgem primii 3 pași ca și la modificare, doar că în loc de butonul Modifică, dăm click pe butonul Anulează.